Välkommen till min blogg!

Idag har jag skaffat mig en blogg. Ser fram emot att skriva och dela med mig av lite av varje som livet berikar mig med. Hoppas att någon vill läsa det...
Viktoria.

Kommentarer
Postat av: Ayten

Ser fram emot att läsa din blogg men jag måste ändå ställa frågan, profetissan??? Jag tycker att det är ett väldigt starkt ord att kalla sig. Förlåt att jag frågar men jag gör det av ren nyfikenhet.. Det är det som du måste berätta mer för oss som inte är insatta.

2010-09-21 @ 21:43:02
Postat av: Viktoria

Tack för din relevanta fråga, Ayten.

Jag har valt att döpa min blogg till Profetissan av flera anledningar, som jag kommer att redogöra för genom olika inlägg i bloggen då och då. Men den främsta anledningen är mission i Guds namn genom Jesus Kristus. I många (14) år har jag känt mig Kallad av Gud genom visioner och jag upplever att Guds tid är inne i mitt liv nu. Därför vill jag dela med mig till er läsare av Guds Nåd, som Han har välsignat mig med och gjort mig medveten om. Jag känner mig vara vägledd av Guds Helige Ande och vill sprida Guds Glädjebudskap till människor och önskar att många människor kommer till tro på Gud och vågar be att Herren Jesus Kristus blir Herren i deras liv, av den anledningen att jag upplever att Guds frid i mig är Guds Himmelrike på jorden som alla människor är Kallade av Gud att få uppleva i sina liv redan nu.

Viktoria

2010-09-24 @ 11:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0