Agape

 
 
Vi vill ha Gud i rummet och i tiden.
Men Herren går övergår rummet och tiden.
Ofta vill vi styra Gud dit vi vill,
men ännu oftare styr vi oss i tro mot Gud.
Att våga överlåta oss själva i Guds händer,
är att tro på Gud och veta att vi är älskade av Honom.
 
 
 
 
Viktoria.

Gå i glädje

 
Det blev sent ikväll.
Tänk att få förtroendet och äran att vara Guds Glädjebudskaps bärare! Och alla är vi kvinnor i Bönegruppen och Herren vill göra Faderns vilja känd genom oss...
Tack, Herre Jesus Kristus för den levande och goda gemenskapen i Dig!
 
Viktoria.

Lång lista med frågor

Vår frågelista brukar vara väldigt lång så fort Gud gör sig känd för oss.
Vi sträcker fram den till Gud fort och vill ha svar på alla frågor, nu!
"Herre! vad är budskapet? Vad ska jag göra nu? Varför infriar Du inte ditt löfte till mig, nu???"
 
Josua var ivrig inför erövringen av Jeriko och ville ha tydligare information av Gud, genom Guds budbärare, som gjorde sig känd för honom. Men ängeln säger bara: "Ta av dig dina skor, du står på helig mark!"
Vilken förvåning det måste ha speglat sig på Josuas ansikte; Vahh? har du inget annat att säga mig; du som kommer från Gud..?
 
 
13En gång vid Jeriko fick Josua se en man som stod framför honom med draget svärd. Josua gick fram till honom och frågade: ”Hör du till oss eller till våra fiender?”  14Han svarade: ”Nej, jag är anförare för Herrens här. Nu har jag kommit.” Då föll Josua ner med ansiktet mot marken och hälsade underdånigt. Han frågade: ”Herre, vad har du att säga till din tjänare?”  15Anföraren för Herrens här svarade: ”Ta av dig dina skor, du står på helig mark.” Josua gjorde så.
Josua 5:13-15
 
När vi har en massa frågor så kan de förvandlas till utropstecken när vi lägger dem i Jesus händer. Gud vill att vi stannar i Hans närvaro oavsett frågor, tankar och känslor eller omständigheter.
Herren, Jesus Kristus vill ha alla våra frågor; vi kan både ställa dem till Honom och förvänta oss att få svar av Honom, men helst vill Han att vi lägger ner dem i Hans händer och låter oss bli undervisade av Herren.
 
Viktoria.

Bön

 
 
Det avgörande i tron på Gud är inte att du får för dig att du kan få Gud ditt du vill.
Det kan du glömma, för Gud betalar dig inte för bönen,
Utan bönen är din väg till Gud därför att i bönen kommer du nära Gud.
Och att Gud då får dig att höra Hans ord bättre, därför att du då är mottaglig för Herrens löfte.
 
 
Viktoria.
 

Guds Vilja

 
Gud är trofast och håller sina löften. Herren är den enda som håller sina löften till punkt och pricka. Och den som lyder Gud i smått och stort, i glädje och i sorg han/hon får vara med om underbara händelser och uplevelser i sitt liv. Men den som tror på Gud för sin egen äras skull får möta på Herren ingripanden och blir undanröjd ur de troendes väg.
 
6Sedan tog de sig tvärs över ön till Pafos, där de träffade på en judisk trollkarl vid namn Barjesus, som påstod sig vara profet.  7Han umgicks hos den romerske ståthållaren Sergius Paulus, som var en klok man. Denne kallade till sig Barnabas och Saul och bad att få höra Guds ord.  8Men Elymas – namnet kan översättas med ”trollkarl” – motarbetade dem och sökte förhindra att ståthållaren kom till tro.  9Saul, som även kallades Paulus, fylldes då av helig ande. Han spände blicken i honom  10och sade: ”Du djävulens son, full av list och fräckhet, du fiende till allt rättfärdigt, skall du aldrig sluta med att göra Herrens raka vägar krokiga?  11Nu slår dig Herrens hand. Du skall vara blind en tid och inte se solen.” I detsamma föll töcken och mörker över mannen, och han gick runt och famlade efter någon som kunde leda honom.  12När då ståthållaren såg vad som hade hänt kom han till tro, överväldigad av Herrens lära.
Apg 13:6-12
 
 
Viktoria.

Gud är nära dig

 
När vi gör oss själva större än Gud skändar vi Honom.
 
1Varifrån kommer all kamp och strid ibland er? Är det inte från begären som för krig i era lemmar?  2Ni vill ha, men får ingenting. Ni dödar av avund, men uppnår ingenting. Ni kämpar och strider. Ni har ingenting, därför att ni inte ber.  3Ni ber, men får ingenting därför att ni ber illa; ni vill bara tillfredsställa era begär.

4Ni trolösa, vet ni inte att vänskap med världen betyder fiendskap med Gud? Den som vill vara vän med världen blir fiende till Gud.  5Eller tror ni att det är tomma ord när skriften säger: Svartsjukt kräver Gud åt sig den ande han har låtit bo i oss?  6Större är dock den nåd han ger oss. Därför heter det: Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka visar han nåd7Böj er alltså under Gud. Stå emot djävulen, och han skall fly för er.  8Närma er Gud, och han skall närma sig er.

Jak 4:1-8

Viktoria.


Vision

 
Jag fick denna Vision för drygt en månad sedan, men har valt att inte blogga om den tidigare därför att jag ville få den uttyd av Guds Heliga Ande först. Jag fick Visionen samma dag som jag bestämde mig för att leda vår Bönegrupp "utanför kyrkan"/ i hemmen. Jag meddelade kvinnorna att vi bör starta nu och förberedelserna började och informationen spreds. Natten efter gav mig Herren denna Vision som svar och stöd på min bön och mina rop om hjälp.
Jag och fem andra kvinnor på bär på Herren som ligger sargad och blodig på en enkel sjukbår. Vi gick tre på varje sida, med bestämda steg vi ut från kyrkan och bar på båren med  Herren liggande på.
 
 
Tack, Herre Jesus Kristus för gemenskapen i Dig. Tiden gick ännu fortare i kväll då vi hade samlats för lovsång, tack, Bibelläsning och samtal om Dig Herre!
 
Viktoria.
 
 
 
 
 
 
 
k
 
 
 

Steg i tron 6

För att vi ska kunna tänka gott om vår tro på Gud, genom Jesus Kristus, måste vi lära oss vissa ord och meningar och många, många av Herrens löften utantill så att vi kan styra våra tankar mot vår tro på Herrens löften, istället för att låta våra tankar styra oss.
 
Aposteln Paulus sammanfattar sin undervisning i Filliperbrevet väldigt bra; han lär oss vad som är viktigast för att vi ständigt ska ta nya och djupare steg i tron. efter att ha läst detta stycke är det meningen att vi som brevetsmottagare ska veta vad som är viktigast.
 
8Och så, mina bröder: det som är sant, det som är upphöjt, rätt och rent, det som är värt att älska och akta, allt som kallas dygd och allt som förtjänar beröm, ta fasta på allt detta.
Fil 4:8
 
Idag har vi hela Bibeln att slå upp i och lära oss svaren på Aposteln Paulus uppräkning av det viktigaste för oss som troende. Vi ställer oss frågan; vad är sant, som jag har hört/läst om Jesus? Eller vad är rätt och rent i Guds verk genom Jesus Kristus? O.s.v.
 
 
Tack, Herre Jesus Kristus!
 
Viktoria.

Dagens Bibelcitat

 
 
 
Ingen kan lägga en annan grund än den som redan finns, och den är Jesus Kristus.
1 Kor 3:11
 
 
 Tack, Herre Jesus Kristus!
 
 
Viktoria.

Jesus

 
I smärtsamma möten med människor med svåra och olösta knutar, önskar man att man kunde svara dem på dersa påhopp, hån och spydigheter, så som Jesus gjorde, med Guds ord ur Skriften. Eller med bestämdhet och avisande av människans ondsinta list...
I dag mötte jag en envis människa som fick mig att reagera på ett mindre vänligt sätt. Jag hann tänka att jag reagera med bestämdhet därför att inget annat biter på denna människa i detta ögonblick. Och önskade att tro att Jesus själv skulle nog ha reagerat på samma sätt... Men genast ingav mig Guds Heliga Ande att läsa om när Herren frestades av djävulen.
 
 
1Jesus återvände från Jordan uppfylld av helig ande, och ledd av Anden var han fyrtio dagar ute i öknen,  2där han sattes på prov av djävulen. Under hela denna tid åt han ingenting, och när den var slut blev han hungrig.  3Då sade djävulen till honom: ”Om du är Guds son, så befall stenen där att bli bröd.”  4Jesus svarade: ”Det står skrivet: Människan skall inte leva bara av bröd.

5Djävulen förde honom högt upp och lät honom i ett ögonblick se alla riken i världen  6och sade till honom: ”Jag skall ge dig all denna makt och härlighet, ty den har lagts i mina händer och jag kan ge den åt vem jag vill.  7Om du tillber mig skall allt detta bli ditt.”  8Jesus svarade: ”Det står skrivet: Herren, din Gud, skall du tillbe, och endast honom skall du dyrka.

9Djävulen förde honom till Jerusalem och ställde honom högst uppe på tempelmuren och sade: ”Om du är Guds son, så kasta dig ner härifrån. 10Det står ju skrivet: Han skall befalla sina änglar att skydda dig,11och: De skall bära dig på sina händer så att du inte stöter foten mot någon sten.”  12Men Jesus svarade: ”Det heter: Du skall inte sätta Herren, din Gud, på prov.”  13När djävulen hade prövat honom på alla sätt lämnade han honom för en tid.

Luk 4:1-13

 

Viktoria.


Ämnet var; Bön

 
Tack, Herre Jesus Kristus för gemenskapen i Dig!
Två timmar av lovsång, tackbön Bibelläsning, utläggning av Bibeltexten, samtal och frågor och förbön gick så snabbt! 
Ämnet för bönegruppen ikväll var; Bön, tackbön, förbön och tillbedjan. Mycket intressant och givande!
Tillsammans växer vi i Kristus.
 
Viktoria.

Dagens Bibelcitat

 
14Och Ordet blev människa och bodde bland oss, och vi såg hans härlighet, en härlighet som den ende sonen får av sin fader, och han var fylld av nåd och sanning.
Joh 1:14
 
 
 
Viktoria.

Steg i tron 5

Idag och gick jag i tron! Att ta steg i tron är en livslång process och det är en färskvara på så sätt att jag ständigt måste vara närvarande i min tro på Gud genom Herren Jesus Kristus och väljer vilan i Gud framför allt annat.
Jesus har gett oss utomordentliga exempel på hur vi ska vandra i tron. Ett exempel som jag tycker mycket om är när Herren botar de spetälska. Men lägg märke till att Herren sänder dem till prästerna, så som lagen föreskrev; att de spetälska måste först visa sig för prästerna och bli godkända och bli friskförklarade. Alltså gick dem i tron att de redan var friska!
 
11Under sin vandring mot Jerusalem följde han gränsen mellan Samarien och Galileen.  12När han var på väg in i en by kom tio spetälska emot honom. De stannade på avstånd 13och ropade: ”Jesus, mästare, förbarma dig över oss!”  14Då sade han till dem: ”Gå och visa upp er för prästerna!” Och medan de var på väg dit blev de rena.  15En av dem vände tillbaka när han såg att han hade blivit frisk. Med hög röst prisade han Gud  16och kastade sig till marken vid Jesu fötter och tackade honom. Han var samarier.  17Jesus frågade: ”Blev inte alla tio rena? Var är de nio andra?  18Är det bara den här främlingen som har vänt tillbaka för att ge Gud ära?”  19Och han sade till mannen: ”Stig upp och gå. Din tro har hjälpt dig.”
Luk 17:11-19
 
Dessa tio människor bar på en fruktansvärd sjukdom som uteslöt dem från den övriga gemenskapen med människor i samhället och förr eller senare skulle de dö av sjukdomen. Men de ropade på Herren och trodde på Hans löfte till dem, när de fick dem av Honom.
De gick i tron att Jesus kunde hela även dem, istället för att tveka och tvivla och inte gå till prästen, eller vänta på att först bli friska och sedan gå och visa sig för prästerna, så gick dem i den tron som helade dem. För hade de inte trott på Jesus "utmaning i tron", så hade de inte heller fått del av helandets löfte, eftersom helande handlar om tron; Gud helar inte den som har störst behov, utan den som tror på Honom.
Sedan var det bara en av dem som kom tillbaka för att tacka Herren för helandet. Han blev helt återställd i sin fysiska kropp, han fick sin sargade kropp helt återställd av att gå hela vägen i tron. Han lydde Gud och kom tillbaka för att tacka Läkaren för helandet. Men de andra blev också helade.
 
 
Tack, Herre Jesus Kristus!
 
Viktoria.
 
 
 
 

Förbli i Jesus Kristus

 
Har du perioder av att Gudslängtan knackar på ditt hjärta?  Kristen tro handlar inte om känslor eller upplevelser, utan om ett ständigt Gudsnärvaro oavsett vad eller hur vi känner oss. För det är fakta att Gud har blivit människan Jesus och att Han har dött och uppstått för dig och mig, för att vi ska få evigt liv. Gudslängtan-perioder i den sökandes liv är de mest närvarande perioderna. För Gud själv är där och verkar i och med oss Sin egen Nåd och samlar oss under Nådens paraply om och när vi flyr till vardagen.
Frukten av att hålla oss nära Herren, bygga på vår relation med Honom genom att läsa och höra Ordet och leva i Ordet, är att vi får vara i och med Gud. Porten öppnas för oss och Gud bjuder in oss till sin famn. Allt annat bleknar bort i Guds ljus. Herrens frid tar plats i vårt hjärta.
 
4Bli kvar i mig, så blir jag kvar i er. Liksom grenen inte kan bära frukt av sig själv om den inte sitter kvar på vinstocken, kan inte heller ni göra det om ni inte är kvar i mig.  5Jag är vinstocken, ni är grenarna. Om någon är kvar i mig och jag i honom bär han rik frukt: utan mig kan ni ingenting göra.  6Den som inte är kvar i mig blir som grenarna som kastas bort och vissnar; de samlas ihop och läggs på elden och bränns upp.  7Om ni blir kvar i mig och mina ord blir kvar i er, så be om vad ni vill, och ni skall få det.  8Min fader förhärligas när ni bär rik frukt och blir mina lärjungar. 
Joh 15:4-8
 
 
Tack, Herre Jesus Kristus!
 
Viktoria.

Guds förbund med sitt folk

Gud är tydlig och klar när han instiftar sitt förbund (avtal/kontrakt) med sitt folk. Gud är en barmhärtig och nådig Gud, sen till vrede och rik på kärlek och trofasthet, står att läsa det i vers 6.
I Nya testamentet finns Guds Nåd att finna hos Jesus Kristus. Herren är ansiktet för faderns Nåd
 
 
1Herren sade till Mose: ”Hugg ut två stentavlor likadana som de förra; på dem skall jag skriva samma ord som stod på de första tavlorna, de som du slog sönder.  2I morgon bitti skall du vara beredd, då skall du gå upp på Sinai och vänta på mig där på bergets topp.  3Ingen skall följa dig dit upp, och ingen skall visa sig på berget, och varken får eller kor skall beta i närheten av det.”

4Mose högg ut två stentavlor, likadana som de första. Tidigt nästa morgon gick han upp på Sinaiberget, så som Herren hade befallt, och han tog med sig de båda stentavlorna.  5Då steg Herren ner i ett moln. Mose ställde sig nära honom och åkallade Herren.  6Och Herren gick förbi honom och ropade: ”Herren, Herren är en barmhärtig och nådig Gud, sen till vrede och rik på kärlek och trofasthet.  7Han håller fast vid sin kärlek mot tusenden, han förlåter synd och skuld och brist men lämnar inte den skyldige ostraffad utan låter straffet för fädernas skuld drabba barn och barnbarn intill tredje och fjärde led.”  8Mose föll genast på knä, böjde sig till jorden och tillbad.  9Han sade: ”Om jag har din gunst, Herre, så gå mitt ibland oss, fastän detta är ett styvnackat folk, och förlåt vår skuld och vår synd och gör oss till din egendom.

2 Mos 34:1-9

I Nya Testamentet finns Guds nåd att finna hos Jesus Kristus. Han är ansiktet för Faderns Nåd till hela mänskligheten. I Jesus finner vi Nåden, blir accepterade och godkända av Nåd, utan att vi förtjänat det eller betalat för det.För Jesus har betalat priset för oss öppnat vägen till Fadern för oss.

Vi måste tro på det för att få göra det till "vårt eget," det förblir sterilt och luddigt så länge vi bara talar eller skriver om det utan att ha tagit emot det och trott på det och gjort det till vårt eget.

14Och Ordet blev människa och bodde bland oss, och vi såg hans härlighet, en härlighet som den ende sonen får av sin fader, och han var fylld av nåd och sanning.  15Johannes vittnar om honom och ropar: ”Det var om honom jag sade: Han som kommer efter mig går före mig, ty han fanns före mig.”

16Av hans fullhet har vi alla fått del, med nåd och åter nåd.  17Ty lagen gavs genom Mose, men nåden och sanningen har kommit genom Jesus Kristus.  18Ingen har någonsin sett Gud. Den ende sonen, själv gud och alltid nära Fadern, han har förklarat honom för oss.

Joh 1:14-17

Tack Herre, Jesus Kristus!

Viktoria.

 


Dagens Bibelcitat

 
 
Ty av nåd är ni frälsta genom tron, inte av er själva, Guds gåva är det.
Ef 2:8
 
 
Tack, Herre Jesus Kristus!
Viktoria.

Glädje i bönen

Tack  för alla era förböner för vår Bönegrupp!
Vi har haft vår första bönemöte i kväll och det var ett glädjefyllt och av Gud välsignad möte med bara kvinnor.
 
Som uppmuntrande tackbön, fick jag detta stycke på SMS tidigare i dag, av en av mina trogna följare på denna blogg. Tack så mycket!
 
14Ni är världens ljus. En stad uppe på ett berg kan inte döljas,  15och när man tänder en lampa sätter man den inte under sädesmåttet utan på hållaren, så att den lyser för alla i huset.  16På samma sätt skall ert ljus lysa för människorna, så att de ser era goda gärningar och prisar er fader i himlen.
Matt 5:14
 
Tack Herre, Jesus Kristus!
 
 
Viktoria.

Dagens Bibelcitat

 
 
Aposteln Paulus ber för oss alla:
 
13Må hoppets Gud fylla er tro med all glädje och frid och ge er ett allt rikare hopp genom den heliga andens kraft.
Rom 15:13
 
 
 
 
Viktoria.
 
 
 

Bönegrupp

 
 
 
Gud kallar dig och mig att samarbeta med Honom. Herren sänder dig och mig ut för att göra alla folk till lärjungar.
På grund av olika omständigheter har vi, en grupp kvinnor ur Den Syrisk Ortodoxa Kyrkan, har valt att bilda en bönegrupp och hålla till i hemmen, en gång i veckan. Vi vill ingå i en levande gemenskap i Herren och göra Honom mera känd för människor. Vi hör hemma och förblir aktiva kyrkobesökare i Den Syrisk Ortodoxa Kyrkan, för Den är vår Moderkyrka, men vi kan inte vänta längre på den, för människor med världslig makt, rätta tiden för oss att samla människor i Jesus namn. När Gud Kallar och herren sänder oss, så kan vi inte gömma oss längre bakom olika omständigheter, därför att Guds Heliga Ande går med oss och vägleder oss till Herren.
 
Vi ber er, alla mina följare på denna blogg att be för oss. Be Herren om att Guds vilja ska ske och inte vår. Be Gud i Herren Jesus Kristus namn om att Han sänder oss Sin Heliga Ande att vandra med oss, så att vi ärar Guds namn, tack.
En ny kategori har därför tillkommit och jag har döpt det till: Livets Bröd. Joh 6:34-36.
Och bilden ovan kommer att vara symbolen för vår kvinno-bönegrupp.
 
 
34De bad honom då: ”Herre, ge oss alltid det brödet.”  35Jesus svarade: ”Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.  36Men som jag har sagt er: ni har sett mig och tror ändå inte. 
Joh 6:34-36
 
Tack Herre, Jesus Kristus!
Viktoria.

Jesus är ( i ) Kyrkan

 
Varför går Jesus till Templet?
Vad vill han se där... om inte tecken på levande tro...
Men vad får han se där... om inte handel och världsligt liv...
 
15De kom till Jerusalem, och han gick till templet. Där drev han ut dem som sålde och köpte. Han välte omkull borden för dem som växlade pengar och stolarna för dem som sålde duvor,  16och han lät ingen bära något med sig över tempelplatsen.  17Han undervisade dem och sade: ”Står det inte skrivet: Mitt hus skall kallas ett bönens hus för alla folk? Men ni har gjort det till ett rövarnäste.”  18Detta hörde översteprästerna och de skriftlärda, och de sökte efter ett sätt att röja honom ur vägen. De var rädda för honom, eftersom alla människor var överväldigade av hans undervisning.  19När det blev sent lämnade de staden.
Mark 11:15-19
 
Vad vill Jesus se i Kyrkan idag?
Samma tecken på levande tro, som då.
Men får Han se tecken på levande tro...
Ja! det får Han. Mitt bland syndare och heliga i Kyrkan finns ju Han själv som kallar alla till tro på Guds verk i Honom. Och människor vill tro på Honom, generation efter generation till tidens slut.
 
Viktoria.
 

Jesus är det levande brödet

Den som har fått smaka på Jesus vill aldrig byta ut Honom mot dödliga ting. Och den som vandrar i trossteg kan inte hindras, för Gud själv vägleder henne/honom vid handen och mot målet. Den som har tagit emot Jesus Kristus som sin Herre och Frälsare en gång vill aldrig mera vara utan Honom i sitt liv. Och den som har fått Herren som gåva kan inte hålla Honom för sig själv, utan måste dela Honom med andra, väldigt många andra människor, eftersom Gud själv vandrar med henne/honom och Guds vilja är att alla människor är kallade till evigt liv.
Inga dödliga traditioner, mänskliga relationer, rikedom, eller på andra sätt, världslig lycka kan få dig och mig, som har ätit Herrens kött och dryckit Hans blod, att leva för världen längre.
 
Ty på honom har Fadern, Gud själv, satt sitt sigill.”  28De frågade då: ”Vad skall vi göra för att utföra Guds verk?”  29Jesus svarade: ”Detta är Guds verk: att ni tror på honom som han har sänt.”  30De sade: ”Vilket tecken vill du göra, så att vi kan se det och tro på dig? Vad kan du utföra?  31Våra fäder åt mannat i öknen, så som det står skrivet: Han gav dem bröd från himlen att äta.”  32Jesus svarade: ”Sannerligen, jag säger er: Mose gav er inte brödet från himlen, men min fader ger er det sanna brödet från himlen.  33Guds bröd är det bröd som kommer ner från himlen och ger världen liv.”

34De bad honom då: ”Herre, ge oss alltid det brödet.”  35Jesus svarade: ”Jag är livets bröd. Den som kommer till mig skall aldrig hungra, och den som tror på mig skall aldrig någonsin törsta.  36Men som jag har sagt er: ni har sett mig och tror ändå inte.  37Alla som Fadern ger mig skall komma till mig, och den som kommer till mig skall jag inte visa bort.  38Ty jag har inte kommit ner från himlen för att göra vad jag själv vill utan för att göra hans vilja som har sänt mig.  39Och detta är hans vilja som har sänt mig: att jag inte skall låta någon gå förlorad av dem som han har gett mig utan låta dem uppstå på den sista dagen.  40Ty detta är min faders vilja: att alla som ser Sonen och tror på honom skall ha evigt liv. Och jag skall låta dem uppstå på den sista dagen.”

Joh 6:27-40

 

Tack Herre, Jesus Kristus!

 

Viktoria.


Dagens Bibelcitat

Den som lever i och för världen kan inte förstå Guds mysterium med ´Det glada budskapet. Det är bara den som är öppen för Guds Andes hjälp som kan ta till sig och leva av Guds Ord.
 
 
 
14Men den som dricker av det vatten jag ger honom blir aldrig mer törstig. Det vatten jag ger blir en källa i honom, med ett flöde som ger evigt liv.” 
Joh 4:14
 
 
 
Viktoria.

Jesus i vårt liv

 
 
 
 
Är du märkt av livets svårigheter, misslyckanden och smärta? Eller har du gått i genom livets svårigheter och kommit ut på andra sidan med Herrens frid i ditt hjärta?
Jesus vet allt om dig och han har varit i alla livskriser före dig. Han har lidit alla dina lidanden men utan att misslyckas, eller synda,för Han gjorde Faderns vilja i total lydnad.
Jesus vill och kan göra allt det där trasiga i ditt och mitt liv hel, bara vi tar det första steget till Honom och ber Honom röra vid oss.
 
15Vi har inte en överstepräst som är oförmögen att känna med oss i våra svagheter, utan en som har prövats på alla sätt och varit som vi men utan synd.  16Låt oss därför frimodigt träda fram till nådens tron för att få förbarmande och nåd i den stund då vi behöver hjälp.
Heb 4:15-16
 
 
Viktoria.

RSS 2.0