Våren blev sommar

Idag var det 22 grader varmt hos oss, lite för varmt för att vara maj. Det var svårt att sitta i solen mer än i korta stunder. Det kändes som om kroppen fick D-vitamin, värme och ljus chocker, men naturen är ju så fantastiskt vacker och det riktigt sprudlar av liv i allt levande i naturen; blommor blommar och ser uppåt mot sin Skapare, många fruktträd står i fullblom, buskar blommar som bäst nu och allt ser fulländad och perfekt ut. och som kronan på verket lovsjunger fåglar Herrens lovsång.
Denna process går så snabbt nu när det är så varmt och soligt. jag vill att det går saktare så att jag kan ta in alla färger, dofter och all den praktfulla skönhet.

Naturen är klädd i sin brudskrud och människan gläds åt detta och tackar sin Herre för all denna friska skönhet. Barnens skratt och glädje syns och hörs överallt, som ett bevis på att livet är så underbart som det är.
 Varje liv som Gud har skapat, och Gud har skapat allt liv som finns och som kommer att finnas på jorden och i universum och i himmelen, har en viktig plats och uppgift i Guds Skapelse, även de människor som inte är "normala", enligt de normer som människor definieras efter.


Kungsträdgården i Stockholm

Viktoria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0