Håll dig till sanningen

Sanningen är den att Jesus är Guds Enfödde Son.
Den som har Sonen har sanningen, för Sonen har gett sitt liv för dig och mig för att vi ska ha ett evigt liv tillsammans med Honom, med försmak av det redan nu i detta vårt liv på jorden.
Jesus är Kristus, alltså människa och Gud samtidigt och det är bara genom Honom vi kan få det eviga livet, för Han är Sanninge och livet. Och för dig och mig är det bara att tacka och ta emot det, för han har gjort allting.
Allt är redan gjort och vi behöver inte lägga till mera, vi ska inte och vi kan inte lägga till mer än vad Gud redan har gjort i och genom Jesus Kristus.

9Ty om du med din mun bekänner att Jesus är herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli räddad. 10Hjärtats tro leder till rättfärdighet och munnens bekännelse till räddning.
Rom 10:9-10

Sanningen är till för alla människor och alla får lika mycket, eller hela paketet utan åtskillnad. Och vilkoret är också det samma för alla; att vi ska tro på Jesus Kristus som vår Herre och Frälsare och bekänna Honom inför oss själva och inför andra att Han är vår Herre och Frälsare.


11
Ingen kan lägga en annan grund än den som redan finns, och den är Jesus Kristus. 12På den grunden kan man bygga med guld, silver eller ädelstenar, trä, gräs eller halm, 13och det skall visa sig hur var och en har byggt.
1 Kor 3:11-13



 
Viktoria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0