Dagens Bibelcitat

17De sjuttiotvå kom glada tillbaka och sade: ”Herre, till och med demonerna lyder oss när vi uttalar ditt namn.”  18Han svarade: ”Jag har sett Satan slungas ner från himlen som en blixt.  19Ja, jag har gett er makt att trampa på ormar och skorpioner och att stå emot fiendens hela styrka, och ingenting skall skada er.  20Men gläd er inte över att andarna lyder er, utan gläd er över att era namn är upptecknade i himlen.”
LUk 10:17-20
 
 
 
 
Viktoria.

Kommentarer
Postat av: Sölvi

Det där orden har jag tänkr mycket på ! Det är så lätt att börja gilla själva "grejen" vi gör för Gud...Men vår glädje skall ju alltid vara hos GUD,inte i det vi eventuellt GÖR för honom!
Ha det så godt./Sölvi

Svar: Viss är risken stor att vi lätt vänjer oss vid gärningarna och njuter av den tillfreställese de ger oss... så länge vi inte ser målet vill säga. Målet är ju det eviga livet tillsammasn med Herren Jesus Kristus, men det först när vi har "släppt in" Den Helige Anden i vårt hjärta och låter Honom verka i, och tillsammans med oss som vi kan slppna av och lita på Herren. Först då kan vi tjäna andra och ha vår glädje i Gud, inte i själva gärningen.
Guds rika välsegnelse.
Viktori.
Viktoria Soma

2012-09-27 @ 20:07:06
URL: http://kristenbloggen.blogg.se/?tmp=504263

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0