Hon den där...

Vi har blivit ett skådespel för världen, för både änglar och människor. 10 Vi är dårar för Kristi skull, ni är kloka i Kristus. Vi är svaga, ni är starka. Ni är aktade, vi är föraktade. 11 Ännu i denna stund är vi hungriga och törstiga. Vi går nakna, vi misshandlas och är hemlösa. 12 Vi sliter och arbetar med våra händer. När vi hånas, välsignar vi. När vi förföljs, härdar vi ut. 13 När folk talar illa om oss, talar vi väl om dem. Vi har blivit som världens avskum, som alla människors slödder, och så är det fortfarande.
1 Kor 4:9-13
 
 
Jag bloggar via mobilen och halvligger i fåtöljen och njuter av min lediga dag.
Vår medsyster  Mona berättade igår om hur illa bemött och behandlad hon blev av två präster i vår kommun vid två olika tillfällen då hon glatt berättade om vår bönegenskap för dem. Om mig sa en viss präst med en hånfull min; hon den där, som vill bli präst i vår kyrka...
Mona erkände att hon fortfarande kände sig illa till mods av att ha blivit avsnäst, nedvärderad och hånad för sin personliga relation med Jesus och för sin levande tro.
Allla i bönegenskapen vet vad det vill säga att bli avisad, avsnäst, utfryst, mobbad och allmänt förlöjligad  av både präster och vanliga kristna i våra församlingar, men vi tröstade varandra igår och tidigare gånger, med att tacka Herren att Han har kallar oss att vara nära Honom.
Vi ber alltid för Kyrkan och dess ledare och vi förlåter dem alla , för vi tror att de innerst inne vill   
det vi vill: attt alla människor ska få möjlighet och goda förutsättningar, stöd , uppmuntran och vägledning att välja  och ta emot Herren Jesus Kristus som son Herre och Frälsare.
 Viktoria.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0