En är Herren

 
 
I dag hade vi i Bönegruppen möte hemma hos mig.  Det har varit en turbulent tid i Bönegruppen med svårigheter att hantera i gruppen, attacker från fienden, hån och allmän kritik och spydigheter från människor vi möter, men mest har det varit en god och välsignad termin.Därför att vi tror på Herren  och Han vägleder oss.
Sedan i augusti så har medlemmar i Bönegruppen slitits mellan våga ta steget fullt ut och leva i sin tro på Herren Jesus Kristus och att hålla sig kvar i den trygghet traditioner ger. Vi har ju blivit erjudna att hålla våra Bönemöten i kyrkan, dock har det varit på villkor som vi, den inre cirkeln inte kunnat lyda under och därav har vi tackat nej.
Naturligtvis är det jag som ansvarig för Bönegruppen som får mest kritik och glåpord men gruppen i sin helhet möter på motstnd av olika slag hela tiden.
 
Det var bara den inre cirkeln, vi är tre kvinnor som var samlade idag. Vi gick igenom målet för vår Bönegrupp och checkade av var vi står, vad vi vill och hur vi ska stärka varandra för att gå vidare och vara goda ledare för alla andra som vill lära känna Herren.
 
Vi tror på Herren, litar på att Han leder oss och alla som tror på Honom till sig och till Fadern och vi hoppas och förtröstar på Vår Herre och Frälsare, Jesus Kristus. Han är med oss och Han är större än oss och all morstånd vi möter, både den från de onda andemakterna och den som från människor som tillåter sig vara kanale för den ondes list och splittring.
 
Viktoria.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0