Gud svarar på din bön


En medyster som var en trogen medföljare i Bönegruppen i våras (hon har flyttat härifrån nu, men hon håller kontakt med flera av oss genom sms och Facebook) fick bönesvar idag och delade det med oss genom en annan medsyster och Anden gav henne detta Bibelställe att läsa:
 
Kämpa trons goda kamp, sök att vinna det eviga livet som du blev kallad till och som du bekände dig till genom att inför många vittnen avlägga den goda bekännelsen. 
1 Tim 6:12

Tack Jesus Krstus!
 
 

 
 
Ikväll hade vi utvärdering av det första året som Bönegrupp. Vi sjöng lovsånger och bad och därefert delade jag oss i tå grupper och fick ha samtal kring två frågor i gruppen för att sedan samtala om svaren och dela med varandra av av tankar och funderingar kring det troende liv i Kristus.
 
En medsyster som syntes ha blivit berörd av Guds Helige Ande förra onsdagen kom ikväll och det lyste om henne av glädje och nytt liv!
Hon berättade hur hon upplevde något som rörde vid hennes hjärta och det har hon bevarat i sitt hjärta som något dyrbart. All uppmuntrade henne att läsa dagligen i Bibeln och samtala med Herren.
Tack Herre för att Du rör vid hjärtan och ger dem nytt liv!
 
Viktoria.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0